Produk

  • Heavy Duty Temporary Road Ways Construction Ground Protection Akses Road Mats

    Heavy Duty Temporary Road Ways Construction Ground Protection Akses Road Mats

    Informasi dhasar Jeneng produk Tugas Berat Cara Dalan Sementara Konstruksi Perlindhungan Lemah Akses Jalan Keset Warna Ireng, putih, kuning, abang, disesuaikan Ukuran 2050 x 4100 x 44mm(13'5" x 6'8" x 1.85");2500 x 3000 x 38mm Bobot 380kgs (794lbs), 295kgs Kapasitas muat 150ton Bahan HDPE / UHMWPE, prawan / murni utawa daur ulang.Gambar Tugas Berat Jalan Sementara Konstruksi Ground Protection Access Road Mats digawe saka HDPE / UHMWPE.Ukuran standar yaiku 2050 x 4100mm (13'5" x 6 ...
  • CHINA HDPE Ground Mat 4X8 Plastik HDPE Ground Mat Custom

    CHINA HDPE Ground Mat 4X8 Plastik HDPE Ground Mat Custom

    introduksi perusahaan Ningjin County Hongbao Chem Co., LTD dumunung ing sisih lor China, 2,5 jam dening Sepur CRH kanggo Beijing.Produk utama kita yaiku papan polietilen bobot molekul ultra-dhuwur, papan nilon boarted polyethylene, MGA, MGB, MGE lan produk liyane.Perusahaan kita duwe kekuwatan teknis sing kuat lan nggabungake riset ilmiah, pangembangan, produksi lan penjualan.Kita minangka salah sawijining perusahaan paling apik ing China kanggo produk plastik insinyur.Tikar Jalan Tugas Berat unik...
  • Pabrik Pasokan High Kapadhetan Polyethylene Track Mats

    Pabrik Pasokan High Kapadhetan Polyethylene Track Mats

    Keset lemah HONGBAO awet, entheng, lan kuwat banget.Mat dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan lemah lan akses liwat permukaan sing alus lan bakal nyedhiyakake basis dhukungan lan daya tarik sing kuat kanggo akeh kegiatan.

  • 4 × 8 Ft Light Duty Temporary Road Ground Protection Mats

    4 × 8 Ft Light Duty Temporary Road Ground Protection Mats

    Utamane digunakake ing transportasi, construction, kimia lan kothak anti-gondhelan liyane.kayata karya segara, pambangunan jembatan, persiapan situs pengeboran, karya tongkang, manajemen lingkungan, kuburan, konstruksi kutha, lan liya-liyane. Loading bobote 80 ~ 150 ton.

  • Heavy Duty Temporary Road Ground Protection Mats

    Heavy Duty Temporary Road Ground Protection Mats

    UKURAN : 2500 X 3000 X 47 MM
    2050X4100X53MM (PANAS ING AS)
    Utamane digunakake ing transportasi, construction, kimia lan kothak anti-gondhelan liyane.kayata karya segara, pambangunan jembatan, persiapan situs pengeboran, karya tongkang, manajemen lingkungan, kuburan, konstruksi kutha, lan liya-liyane. Loading bobote 80 ~ 150 ton.

  • UHMWPE Heavy Duty Ground Protection Mats Custom

    UHMWPE Heavy Duty Ground Protection Mats Custom

    UKURAN : 2500 X 3000 X 47 MM
    2050X4100X53MM (KAnggo KLIEN AS)

  • Tikar Jalan Sementara Tugas Berat(1)
  • Tikar Jalan Sementara Tugas Berat(2)

    Tikar Jalan Sementara Tugas Berat(2)

    Deskripsi Produk Hongbao - lembaran plastik 1. Bahan: UHMWPE, HDPE 2. Werna: Ireng, Kuning utawa disesuaikan.3. Ukuran: 3000 x 2500 x 38mm 4. Logo: Ya.5.MOQ: 1000KG 6.Samples Wektu: 5 ~ 7 dina 7.OEM Ditampa Ya.8. Sertifikasi kasedhiya: Ya.SGS;ISO9001:2008 9.PackingDetails:Pallet karo film strech, kasus kayu selaras, karton, utawa liyane minangka request.10. Kapasitas Produksi: 3,00 Ton Saben Wulan.11. Istilah Pembayaran: L/C, T/TD/P, D/A, PAYPAL, WESTERN UNION, MONEY GRAM.Fitur Warna: Standard...
  • Tikar Jalan Sementara Tugas Ringan(1)

    Tikar Jalan Sementara Tugas Ringan(1)

    Deskripsi Produk Hongbao Chem sing mentas dikembangake poliethelin compositepaving tikar adopts produksi teknologi maju, non-slip lumahing.Cara ngubungake jinis anyar cocog kanggo cuaca lan permukaan dalan.Iki minangka produk sing cocog kanggo nglindhungi pekarangan lan dalan sing lendhut saka kendaraan transportasi.Desain permukaan herringbone sing unik saka tikar paving Hongbaopolyethylene kalebu pola sing kuat, non-slip, ngatasi masalah ngusapake lan nglelebke kendaraan lan kargo.Hongbao polyethylene paving m ...
  • HDPE Ground Mats Kanggo Heavy Duty Temporary Road

    HDPE Ground Mats Kanggo Heavy Duty Temporary Road

    HONGBAO nawakake sampeyan sistem perlindungan lemah sing paling efektif sing nindakake tugas saben wektu kanthi rega sing paling kompetitif.
    Ground Mat mbantu nambah efisiensi situs kerja, ngamanake dalan sauntara lan njaga situs kerja resik kanthi nyelehake Ground Mat ing lemah sing lendhut.