Sugeng rawuh ing REBUILD

Minangka rega patio ruangan global sing misuwur, kita nawakake produk sing paling apik.

KENAPA PILIH KAMI

Kita bisa nyedhiyakake conto gratis babagan produk komposit, lan penjualan lantai wpc murah ruangan grosir, entuk pujian pelanggan.

  • Produksi

    Produksi

    Output luwih saka sepuluh ton dina, wektu pangiriman cepet, biasane duwe saham kasedhiya.

  • Kaluwihan Details

    Kaluwihan Details

    Warna lan ukuran bisa disesuaikan.Uga dilengkapi konektor unik.Pola sisi ganda kanggo mobil lan wong.

  • Material & Sertifikat

    Material & Sertifikat

    100% bahan UHMWPE kanthi sertifikat ISO: 9001 lan SGS.Kapasitas beban 80-150 ton peralatan.

Produk kita

Kita bisa nyedhiyakake conto gratis babagan produk komposit, lan penjualan lantai wpc murah ruangan grosir, entuk pujian pelanggan.

Spesialisasi ing produksi Screws sajrone 15 taun, produk diekspor ing saindenging jagad.

sapa kita

Ningjin County Hongbao Chem Co., Ltd. dumunung 40 kilometer sisih lor-wétan kutha Dezhou.Mung 2 jam saka pabrik kita menyang Beijing lan 40min menyang stasiun sepur kacepetan dhuwur.Produk utama kita: tikar dalan sauntara tugas ringan, dalan sauntara tugas abot, papan polietilen bobot molekul ultra-dhuwur lan produk insinyur liyane.Hongbao nduweni pasukan teknis sing kuwat lan nggabungake riset ilmiah, pangembangan, produksi lan dodolan.Kita minangka salah sawijining perusahaan paling apik ing China kanggo perlindungan lemah lan produk plastik insinyur liyane.

  • indeks-babagan
  • merek-1
  • merek-2
  • merek-3
  • merek-4
  • merek-5
  • merek-6